Grootkeuken

De rol van de keuken in de huidige zorginstellingen, verpleeghuizen of grote productiekeukens staan meer ter discussie dan ooit te voren. De keuze tussen wel of niet ontkoppelen, het plaatsen van een satelliet keuken of een assemblage keuken, of juist een combinatie hiervan, als hoofdkeuken is het geen eenvoudige vraag. Temeer daar de adviezen vaak gekleurd zijn en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Vaak is het terecht dat de maaltijd componentenindustrie nadrukkelijk aan de deur rammelt, maar  zaligmakend is dit zeker niet. Natuurlijk beschikt Nederland nog altijd over een flink aantal maaltijdkeukens en onafhankelijke adviesbureaus. In vele gevallen zijn er nog commerciële kruisverbanden waardoor dit niet altijd herkenbaar is.

Naast dat Bureau Q-Linaire ervaren keukenprofessionals uitleent aan ziekenhuizen, kunnen zij ook invallen bij verpleeghuizen en serviceflats. Deze uitvragen gaan altijd in samenwerking met Dieetkoks.nl

Wilt u meer informatie over de dieetkoks voor grootkeukens?

Bent u op zoek naar geschikt keukenpersoneel voor grotere maaltijdkeukens? Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijke kennismaking met uw organisatie!

Meer info

Dieetkoks

Dieetkoks is een organisatie voor zorginstellingen en bied hiervoor de dienstverlening met onze koks aan instellingen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, woonzorgcentra’s, serviceflats en grootkeukens.

De koks die bij u werken worden door één zorgmanagement aangestuurd. Dieetkoks heeft ervaren koks door heel Nederland in dienst en geeft de opdrachtgever de ruimte om door onvoorzienbare omstandigheden zoals arbeidsongeschiktheid of vakantie op tijdelijke basis of voor langere tijd ervaren krachten in te lenen.

Meer info