Interim F&B Manager

De kaders waarbinnen gewerkt moet worden zijn duidelijk. “Coaching on the job” is daarbij essentieel. Van nature ben ik pragmatisch ingesteld en ga oplossingsgericht te werk. Daarbij verlies ik de vastgestelde kaders niet uit het oog. Door mijn ruime kennis van zaken en praktijkervaring kan ik goed observeren en analyseren. Transparantie en duidelijke communicatie zijn belangrijk voor mij. Door open en eerlijk te zijn wordt de betrokkenheid van de medewerker verhoogd. De medewerker is een belangrijke factor, laat hem dat dan ook voelen. Neem hem mee in de verandering zonder er als F&B manager emotioneel bij betrokken te raken. Mijn kracht zit in het coachen op de werkvloer, logistiek inzicht en heldere communicatie. Mijn kwaliteit is mijn kennis en mijn praktijkervaring. Kennis is macht, kennis delen is Kracht!

Direct uitvragen