Referenties

Op ruim 412 locaties, verspreid over het hele land zet Bureau Q-Linaire vakgerichte professionals in, op momenten dat het er in uw keuken om spant. Hiermee is Bureau Q-Linaire hét adres voor snel inzetbare professionele van de bovenste plank voor horeca, partycatering, events en grootkeuken.

Zie hier onze tevreden opdrachtgevers:

Center Parcs De Eemhof

Center Parcs is een dynamische organisatie met recreatieve bezoekers, maar die ook opereert op de business – tobusiness markt. Dit betekent dat het gaat om een grote organisatie waarbij de bezetting grillig kan zijn. Bureau Q-Linaire is een flexibele partner die daar goed mee om weet te gaan. Flexibiliteit, maar ook de open en eerlijke communicatie zijn voor mij de Bureau Q-Linaire pijlers waar ik verder mee kom.

Gert Westerbroek Kitchen Manager Albron

Mariënhof Amersfoort

Q-Linaire had heel snel door hoe wij hier werken. Vanaf de eerste samenwerking, een aantal maanden geleden, weet ik precies wat ik krijg. Op welk moment ik ook bel, ze zijn bereid om direct iemand voor me te regelen zonder dat ik me zorgen hoef te maken over niveau of kwaliteit. Ze weten gewoon heel goed wat voor bedieningmedewerkers en koks ik wil en springen daar flexibel op in. Dat werkt prettig, snel en betrouwbaar.”

Patrick Pieters Chef Evenementen & Congrescentrum

European Care Residences Sibelius

ECR Sibelius is een serviceflat en sinds kort uitgebreid met zorg en een hotelservice. Sedert een aantal jaren doen wij zaken met Bureau Q-linaire, de vakkundige koks van Q-linaire zijn betrouwbaar, accuraat en clientgericht. Zij passen zich goed aan de situatie die ze tegen komen bij ons in de verfijnde keuken, waar elke dag met met verse producten á la carte gekookt wordt.”

Gerrit van Haaren Chef-kok

Van Der Valkhotel Leusden

Op dit moment zijn we zelf op zoek naar een zelfstandig werkend kok en een souse-chef, maar maken ook gebruik van de diensten van Bureau Q-linaire. Van ons keukenpersoneel verlangen naast vakkennis flexibiliteit en teamspirit. Q-Linaire zorgt voor goede medewerkers en komen afspraken na. Ze denken oplossingsgericht en schakelen snel. Dit maakt dat ze prima bij onze organisatie passen.

Maarten Mol Directeur