Onze partners van Bureau Q-linaire

Vers voor Horeca is een leverancier van verse groenten, fruit en kruiden aan de horeca. Ze streven ernaar om seizoensgebonden en lokale producten van de hoogste kwaliteit te leveren. Bureau Q-Linaire werkt samen met Vers voor Horeca om ervoor te zorgen dat hun klanten altijd toegang hebben tot verse en smaakvolle groenten en fruit voor hun gerechten.

Lees meer

Middelkamp Vis is gespecialiseerd in vis en schelpdieren van hoge kwaliteit. Ze bieden een breed assortiment verse visproducten aan, afkomstig van duurzame bronnen. Bureau Q-Linaire werkt samen met Middelkamp Vis om ervoor te zorgen dat hun klanten kunnen genieten van de beste visproducten die voldoen aan de hoge normen van smaak en duurzaamheid.

Lees meer

Bolscher is een groothandel in foodproducten en levert een breed scala aan verse en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten aan de horeca. Ze bieden onder andere vlees, gevogelte, wild, vis, groenten en zuivelproducten aan. Bureau Q-Linaire werkt samen met Bolscher om ervoor te zorgen dat hun klanten toegang hebben tot de beste ingrediënten voor hun culinaire creaties.

Lees meer

Twentse Aak is een collectief van koks die hun passie voor koken delen en samenwerken om unieke culinaire ervaringen te creëren. Bureau Q-Linaire werkt samen met de koks van Twentse Aak om innovatieve concepten en evenementen te ontwikkelen.

Lees meer

Koksgilde Nederland is een vereniging die zich richt op het bevorderen van culinair vakmanschap en het delen van kennis en ervaring binnen de Nederlandse gastronomische gemeenschap. Bureau Q-Linaire werkt samen met Koksgilde Nederland om de uitwisseling van expertise en het bevorderen van culinaire excellentie te ondersteunen.

Lees meer

Rational is een toonaangevende fabrikant van professionele keukenapparatuur, vooral bekend om zijn geavanceerde combi-stoomovens. Rational-apparatuur wordt veel gebruikt in de horeca en cateringindustrie vanwege de precisie, betrouwbaarheid en efficiëntie ervan. Bureau Q-Linaire werkt samen met Rational om hun klanten hoogwaardige keukenapparatuur en innovatieve oplossingen te bieden.

Lees meer

Irinox is een specialist op het gebied van snelkoeling en shockvriezers voor de voedingsindustrie. Hun apparatuur maakt het mogelijk om voedsel snel af te koelen of in te vriezen, waardoor de versheid, smaak en kwaliteit behouden blijven. Bureau Q-Linaire werkt samen met Irinox om hun klanten te voorzien van innovatieve oplossingen voor voedselkoeling en -conservering.

Lees meer